Profili i Dealer

Balanzin J.D.O.O.

Balanzin J.D.O.O.


Herr Romanino Balanzin

JURICANI 18E
52470 UMAG

Kroacia


numrin e telefonit Trego

kontakte të tjera

Herr ROMANINO BALANZIN
sales

00385915083772 00385915083772

Gjuhë: Deutsch, Englisch, Italenisch, Slowenisch

Company Balanzin Machines was established by owner Romanino Balanzin in 1991, located in Istra - Croatia. Today with over 15 years of experience company is building machines for metal, specialized in decoilers and metal cutting lines.

Shko tek ofertat më të lartë › 

Ofertat tona të lartë
3380508.jpg
Gërshërë motorike për prerjen e fletëve Jelšingrad 1000/3mm
Motor scissors 8x2n9zcy3 - Sheet thickness max. 3mm - Sheet lenght max. 1000mm Used. më shumë »
3430654.jpg
Decoiler- OFERTA SPECIALE Balanzin Machines 1000/3t
Gdaju98- Sheet Width 1000mm - Band Width 450mm - 550mm - Load 3000 Kg më shumë »
3209669.jpg
Decoiler- OFERTA SPECIALE Balanzin Machines
- Sheet Width 1300mm - Band Width 450mm - 550mm 7gel98ssf - Load 3000 Kg Machine Dimensions - Width 800mm - Height 1250mm - Lenght 1580mm Decoiler with new design, made for easy access with forkli... më shumë »
Dërgoni kërkesën për Balanzin J.D.O.O.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*ofron Machine
3380508.jpg
Gërshërë motorike për prerjen e fletëve Jelšingrad 1000/3mm
Motor scissors 8x2n9zcy3 - Sheet thickness max. 3mm - Sheet lenght max. 1000mm Used.
3430654.jpg
Decoiler- OFERTA SPECIALE Balanzin Machines 1000/3t
Gdaju98- Sheet Width 1000mm - Band Width 450mm - 550mm - Load 3000 Kg
3209669.jpg
Decoiler- OFERTA SPECIALE Balanzin Machines
- Sheet Width 1300mm - Band Width 450mm - 550mm - Load 3000 Kg Machine Dimensions - Width 800mm 7gel98ssf - Height 1250mm - Lenght 1580mm Decoiler with new design, made for easy access with forkli ...
3397365.jpg
Decoiler manual-hidraulik Balanzin Machines
- Sheet Width 1250mm - Band Width 450mm - 550mm - Load 5000 Kg 3kzeht2v MANUAL-HANDBUCH Used.
3385506.jpg
MANUALI I FUNDIT TROLLEI DEKOILER Balanzin Machines TROLLEY 2 IN 1
- SHEET LENGHT MAX 1250 MM Dqgj08bnc - CAPACITY 200 KG
3367488.jpg
decoiler
- Sheet Width 600mm - Band Width 450mm - 550mm 8ucfxmasa - Load 1000 Kg -manual spread.
3155877.jpg
Sheet Metal Scissors Jelšingrad MLR 1/2040
Hand eccentric scissors 3wpmxnkbf - Sheet thickness max. 1mm - Sheet lenght max. 2040mm Completely renewed in 2017.
3155835.jpg
decoiler Balanzin Machines
- Sheet Width 500mm - Band Width 450mm - 550mm - Load 1500 Kg Machine Dimensions - Width 645mm - Height 900mm - Lenght 720mm Qiahcbx2 Decoiler with new design, made for easy access with forklift or ...
3155602.jpg
decoiler Balanzin Machines
- Sheet Width 500mm - Band Width 450mm - 550mm - Load 1000 Kg Machine Dimensions - Width 650mm Wcu3s - Height 900mm - Lenght 900mm
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .