Profili i Dealer

FUSOLdoo

FUSOLdoo


Herr Aleksandar Ristic

kilavci bb
88280

Bosnja dhe Hercegovina


numrin e telefonit Trego

Transport i prodaja mašina

Shko tek ofertat më të lartë › 

Ofertat tona të lartë
3364696.jpg
Elastik, veshin dhe Mach testimi axillary. Rehroth, Servotest,Bel, Llovd
Wear testing device Dkep9jm0y A fatigue testing device Device for testing joint wear Device for measuring the axial drag force më shumë »
3355250.jpg
shtypi hidraulike horizontal U.D. WECKER REP 2/100
Maskimal force of pressing 1000 kN 8qqgqwn2s Clamping force 5-500 kN Working piston stroke 2x250 mm Piston stroke stroke 100 mm Working piston speed 20 mm / s Clamp speed 40 mm / s Engine power 45 kW... më shumë »
3355094.jpg
makine vertikale Broaching Magnaghi Brugherio 16/2000/300
Max. Drag force 160 kN Maximum working stroke 2000 mm Engine power 40 kW The total length of the slipway is 2400 mm Bpohl0gw Maximum operating speed 6m / min më shumë »
Dërgoni kërkesën për FUSOLdoo

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*ofron Machine
3364696.jpg
Elastik, veshin dhe Mach testimi axillary. Rehroth, Servotest,Bel, Llovd
Wear testing device A fatigue testing device Dkep9jm0y Device for testing joint wear Device for measuring the axial drag force
3355250.jpg
shtypi hidraulike horizontal U.D. WECKER REP 2/100
Maskimal force of pressing 1000 kN Clamping force 5-500 kN 8qqgqwn2s Working piston stroke 2x250 mm Piston stroke stroke 100 mm Working piston speed 20 mm / s Clamp speed 40 mm / s Engine power 45 kW ...
3355094.jpg
makine vertikale Broaching Magnaghi Brugherio 16/2000/300
Max. Drag force 160 kN Bpohl0gw Maximum working stroke 2000 mm Engine power 40 kW The total length of the slipway is 2400 mm Maximum operating speed 6m / min
3355084.jpg
makine ingranazh bluarje Koepfer 172
Bpliab8mThe basic distance of the workpiece and tools is 8-94 mm Max length of workpiece 300 mm The maximum cutting length is 150mm The largest module is 2.5 mm Minimum number of teeth 3 Main spindl ...
3355081.jpg
Induksioni forcim AEG HM 33050
MxscjThe power of the VN generator is 54 kVA VF transformer voltage 10 kV Power VF transformer 25 kW Operating frequency 350-550 kHz Cooling flow rate 25 l / min Number of positions on the working t ...
3355078.jpg
Induksioni forcim Veb Steremat JV600-006
VN generator power 65 kVA VF transformer voltage 8 kV Power VF transformer 35 kW Operating frequency 250-500 kHz Cooling flow rate required 10 l / min 8qotimggg Number of positions on the work table ...
3355076.jpg
Induksioni forcim AEG EV-RTH
Power of VN generator 58,5 kVA Dhk390c8e VF transformer voltage 10 kV Power of VF transformer 30 kW Operating frequency 450 kHz Cooling flow rate 25 l / min Number of positions on the working table 2 ...
3355071.jpg
makine ingranazh bluarje Sykes 160H
Maximum working diameter 160 mm Axis distance of work pieces and tools 6-120 mm Spacing range 485 mm Maximum milling length 270 mm Maximum diameter of the milling cutter is 76 mm Max length of the mil ...
3354558.jpg
makine ingranazh bluarje Koepfer 153
The basic distance between the working piece and tools is 4-87 mm Max length of workpiece 300 mm The maximum cutting length is 150mm The largest module is 2.5 mm Minimum number of teeth 3 Main spindle ...
3354474.jpg
Qendra e përpunimit për bluarje Chiron 844/9
Number of vertical aggregate stations 2 pcs Number of horizontal aggregate stations 4 pcs Number of positions on the working table 10 pcs Bjvos0dk Max stroke of horizontal aggregate units 630 mm Max ...
3350690.jpg
Induksioni forcim AEG H 38011
The power of the VN generator is 54 kVA VF transformer voltage 10 kV Power VF transformer 25 kW 8pfxrexnc Operating frequency 350-550 kHz The cooling water flow rate is 25 l / min Number of positions ...
3350550.jpg
Makine bluarje me thumba Kikinda D 15 U-1100
Maximum grinding diameter 360 mm The maximum spacing range is 1100 mm Height of the spikes 180 mm The speed of the workpiece is 12.5-250 o/min Max wheel diameter 600 mm Max wheel width 150 mm Internal ...
3350542.jpg
torno gjashtë-ana Wikman 1 ¾''
Main engine power 44 kW The maximum diameter of the hexagonal rod is 38mm Mtxuio Automatic shift of rods 12-178 mm Stroke Main tool holder 0-89 mm Tool tool support 0-89 mm Power driven engines of 18 ...
3349075.jpg
makine vertikale Broaching Varineli 15/2500/400
Ojbs2votThe maximum force broaching 160kN Maximum working stroke 2500 mm Max working speed 24 m/min The total length of the sliding track 2900 mm The maximum width of broaches 500 mm The power of th ...
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .