Profili i Dealer

FDT B.V.

FDT B.V.


Herr Bauke Lyklema

Harichsterdyk 2
8571 RL Harich

Holandë


numrin e telefonit Trego

Frisian dairy trading B.V.

Contact number: +31653541803

Shko tek ofertat më të lartë › 

Ofertat tona të lartë
3456265.jpg
Silo 60.000 litër çelik inox H. Bauer 2293
Silo 60.000 liter and 85.000 liter stainless steel used to store hot water and/or whey not isolated and no stirring diameter: 2,90 and 3,20 meter Qmamez3j hight: 9 meter and 10 meter më shumë »
3376983.jpg
tank çelik 15.000 m3 izoluar - -
Horizontal stainless steel tank with stirring and cleaning installation Jfb02gx isolated. 15.000 m3 FDT B.V. më shumë »
3376963.jpg
tank Stainless steel 20.000 m3 - -
Isolated stainless steel tank with cleaning installation and stirring cooling/heating installation approximately 9 meters high diameter of 3 meters I9ddkwd 20.000 m3 For more information call: +3... më shumë »
Dërgoni kërkesën për FDT B.V.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*ofron Machine
3456265.jpg
Silo 60.000 litër çelik inox H. Bauer 2293
Silo 60.000 liter and 85.000 liter stainless steel used to store hot water and/or whey not isolated and no stirring diameter: 2,90 and 3,20 meter Qmamez3j hight: 9 meter and 10 meter
3376983.jpg
tank çelik 15.000 m3 izoluar - -
Horizontal stainless steel tank with stirring and cleaning installation isolated. 15.000 m3 Jfb02gx FDT B.V.
3376963.jpg
tank Stainless steel 20.000 m3 - -
Isolated stainless steel tank with cleaning installation and stirring cooling/heating installation I9ddkwd approximately 9 meters high diameter of 3 meters 20.000 m3 For more information call: +3 ...
3376950.jpg
ALFA-Laval Homogenizer SHL 25 Bran + Luebbe GmbH West Germany SHL 25
Constructeur: Bran + Luebbe GmbH West Germany Alfa Laval SHL25 - Capacity 2.850 till 7.800 ltr/h by 250 bar. 8w0jubrrw FDT B.V.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .