Profili i Dealer

Lufthansa Technik AG

Lufthansa Technik AG


Herr Claus Grote

Weg beim Jäger 193
22335 Hamburg

Gjermani


numrin e telefonit Trego

kontakte të tjera

Frau Helen Happe
LHT HAM
TV/F5

+4940507066593

Gjuhë: Deutsch, Englisch

Ofertat tona të lartë
3503000.jpg
Kapaku i shkarkimit Schwarz & Grantz GmbH
Dimensions: 3000x1000x1500 mm 92qhout3y Volume: 4,5 m3 sheet steel 1 mm galvanized më shumë »
3461225.jpg
makinë saldim Harms & Wende GmbH & Co KG RSM 400 BP 10
R0gsm0xjcross-sections until 13 mm pipe cross-sections until 20 mm used for small diameter range më shumë »
3461196.jpg
Sistemi i filtrimit të ajrit ULT AG AOD 1000-M
max. Volume: 1700 Eghhhdhsm më shumë »
Dërgoni kërkesën për Lufthansa Technik AG

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*ofron Machine
3503000.jpg
Kapaku i shkarkimit Schwarz & Grantz GmbH
Dimensions: 3000x1000x1500 mm Volume: 4,5 m3 92qhout3y sheet steel 1 mm galvanized
3461225.jpg
makinë saldim Harms & Wende GmbH & Co KG RSM 400 BP 10
R0gsm0xjcross-sections until 13 mm pipe cross-sections until 20 mm used for small diameter range
3461196.jpg
Sistemi i filtrimit të ajrit ULT AG AOD 1000-M
max. Volume: 1700 Eghhhdhsm
3461177.jpg
panel saw Striebig Standard II Plus 5220 A
weight: 730 kg 380 V 9 A 9pkxhmuvz 50 Hz minimum dimension of the cutting material: 500x100 mm
3461144.jpg
sharrë disk Emmegi MSP 400S
weight: 690 kg cutting capacity: 4/5 m max. saw Diameter: 400 mm Kvbkxay total power: 4,5 kW max. saw Speed: 2890rpm
3461132.jpg
Makinë shpuese hekurudhore GemaBau
Drive: 1600 rpm Jupiam
3461122.jpg
Makinë prerëse konturash Albrecht Baeumer KG HFS II
knife length: 6900 mm Gvdpyc
3460912.jpg
Tube CNC Bending Machine Unison Silkmead Evbend Evbend 1000
Weight: 365 kg Dvxxjq Dimensions: 840 x 3658 x 1500 mm Tube Range: 3 – appr. 25mm (Tube range dependent on material type) Bend radius: 12 – 135mm Bend settings: 100 Max tube length over mandrel: ...
3460631.jpg
Printer termik Summa DC 4
M0zexmax. Image width: 127.5 cm Resolution: Max 24x12 DPMM (609 x 304 dpi) Media Width: 61, 76 and 137 cm Print Type: Thermal Transfer Ink Type: Resin Ribbons: In Process or Spot Colors Metallic Ri ...
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .